Masterclass – Predictive Analytics: voorspellen van vertraging in de Woningbouw

Alweer een tijdje terug zijn we gestart met een serie video’s waarin we onze kennis delen onder de noemer: Shintō Labs Masterclass. In iedere editie komt een expert aan het woord om over een specifiek onderwerp zijn of haar kennis te delen. We gaan in op verschillende vraagstukken rondom datagedreven werken en data analytics in de overheid. Onderwerpen kunnen variëren van innovatie methodiek, privacy, ethiek maar ook meer technische onderwerpen als machine learning, text analytics en graph databases.

Predictive Analytics: voorspellen van vertraging in de woningbouw

In deze editie wordt master student Aron van Lith geinterviewd door data scientist Wesley Brants over over het voorspellen van vertraging in de woningbouw. Aan bod komen onderwerpen zoals verschillende voorspellingsmodellen, gebruikte datasets en de mogelijke praktische toepassing in de Woningbouw Monitor.

De slides

De slides zijn hieronder terug te kijken:

20230712_Presentatie_Masterclass_predictive_analytics_voorspellen_van_vertraging_in_de_woningbouw

Vragen en feedback

Heb je een vraag of opmerkingen over de masterclass van Aron en Wesley? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier!


Abonneren

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe edities van de Shintō Labs Masterclass? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal of stuur ons bericht via bovenstaand formulier en vink de ‘blog’ optie aan!

Relevante links

Andere masterclasses

Webinar

Whitepapers

Nieuws

Blogs