Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

januari 2018

Mini-symposium Digitaal Stelsel Omgevingswet

januari 30 @ 09:30 - 12:30
Utrecht Utrecht, Nederland + Google Maps
Gratis

Of u “op kop loopt” of de “kat nog uit de boom kijkt”, er is stilaan een sterke urgentie om uw plan van aanpak voor de invoering van de Omgevingswet, en specifiek de rol van informatietechnologie hierbij, te realiseren! Berenschot, M&I partners, Circle Software en Shintō Labs hebben hun krachten gebundeld en heten u van harte welkom op het “Informatievoorziening Digitaal Stelsel Omgevingswet”. Als bezoeker garanderen wij u praktische handvaten, een (inter)actief programmawaarin wij de complexiteit van de Omgevingswet en vooral de rol van informatietechnologie hierbij reduceren tot…

Meer weten »
maart 2018

Wervingsdagen TU Eindhoven

maart 6 - maart 7
TU Eindhoven, De Zaale
Eindhoven, 5612 AP Nederland
+ Google Maps

De Wervingsdagen organiseert de grootste carrière-evenementen van de Technische Universiteit Eindhoven. Elk jaar worden de Skill Sessions, Career Expo en de Interviewing Days georganiseerd. De Skill Sessions worden georganiseerd voor studenten om hun vaardigheden te ontwikkelen tijdens gratis workshops. De Career Expo is het grootste carrière-evenement van de universiteit.

Meer weten »

Congres Beyond Data

maart 29
Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322
Eindhoven, 5644 RL
+ Google Maps

Op 29 maart 2018 organiseert de gemeente Eindhoven het internationale congres Beyond Data, Tijdens het Beyond Data komen overheden en stakeholders uit de hele wereld samen om ervaringen en enthousiasme te delen, innovatieve ideeën te genereren en oplossingen te bieden voor praktijksituaties. Koplopers op het gebied van gerealiseerde (open) data projecten uit binnen- en buitenland delen hun ervaringen op het podium. Waaronder Shintō Labs.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen