Whitepaper ‘Van maatschappelijke opgave naar datagedreven toepassing’

In dit white paper beschrijven we onze Design Sprint aanpak gebaseerd op design thinking en de lean startup methode. Hoe komen we van vraagstuk naar werkende oplossing?

Webinar Woningbouw versnellen met de dynamische Projectenkaart

Brigitte Cavens en Rob Krabbenborg, beleidsadviseurs Wonen van de gemeente Eindhoven vertellen over de hoe je met de dynamische Projectenkaart  de ‘versnelingsopgave’ kan monitoren.

Webinar Gebiedsgericht werken aan leefbaarheid en sociale veerkracht

Michiel Oomen, programmamanager digitale innovatie, Esmee Jonk, onderzoeker, en Martine van Boekel, adviseur sociaal domein van de gemeente Eindhoven vertellen over de BuurtKijker.

Whitepaper ‘Een datagedreven aanpak van ondermijnende criminaliteit’

In dit whitepaper beschrijven we hoe een datagedreven aanpak kan helpen bij een betere en gerichter bestrijding van ondermijning.

Webinar Zicht op mensen met een (psychische) kwetsbaarheid

Moniek Veldhoven, Jeroen van de Ven en Carien van Caam van de gemeente Eindhoven vertellen over hoe ze zicht kunnen krijgen op mensen met een (psychische) kwetsbaarheid.

Webinar Dataplatform Sociaal Domein bij de gemeente Ede

Frank Keeris, informatie manager sociaal domein van de gemeente Ede vertelt over de hoe het Dataplatform Sociaal Domein de gemeente helpt om datagedreven te werken.

Webinar Monitor Maatschappelijke Opvang met Gemeente Eindhoven

Het doel van de Monitor Maatschappelijk Opvang is om snel inzicht te krijgen waar de omvang van het aantal dak- en thuislozen, hoe de begeleiding verloopt en welke aanpak het meest effectief is.

Webinar Risico Radar Ondermijning met Bureau Beke

Het doel van de Risico Radar Ondermijning is om op basis van open bronnen en open data realtime zicht te krijgen op risico’s op ondermijnende fenomenen in een gemeente.

Webinar Kamerverhuur met de gemeente Eindhoven

Rogier van der Molen, juridisch adviseur van de gemeente Eindhoven laat zien hoe data analyse helpt bij het krijgen van zicht op kamerverhuur en/of woningsplitsing.

Webinar Ondermijning & Fraude met de gemeente Zaanstad

In dit webinar vertellen we samen met de gemeente Zaanstad hoe het combineren van meerdere bronnen niet alleen signalen geeft maar ook de mogelijkheid om op basis daarvan diepteonderzoek te doen.

Webinar Woningbouw Monitor met gemeente Eindhoven

In dit webinar vertelt Brigitte Cavens, beleidsadviseur Wonen van de gemeente Eindhoven over de totstandkoming van de Woningbouw Monitor en hoe zij het gebruikt in de praktijk.

Whitepaper ‘Oplossing voor datagestuurd woonbeleid’

In dit white paper beschrijven hoe je met slimme data analyse zicht krijgt op zowel woningvoorraad, woningproductie en woningbehoefte voor modern woonbeleid.

Webinar Monitor Vakantieparken met Bureau Beke

Samen met dr. Henk Ferwerda van Bureau Beke vertellen we over de ontwikkeling van de Monitor Vakantieparken. In één oogopslag zicht op de kwaliteit van vakantieparken in uw gemeente of provincie.

Webinar AI & Deep Learning in het zaaksysteem

In dit webinar vertellen we samen met Circle Software over Djumalytics. Hoe we documenten op basis van AI en deep learning automatisch classificeren en opslaan in het zaaksysteem.

Webinar Milieu Navigator samen met gemeente Eindhoven

Melvin van Lieshout, senior adviseur toezicht & handhaving van de gemeente Eindhoven vertelt hoe data analyse helpt bij het vinden van ‘onbekende’ bedrijven met milieurisico.