Shintō Labs Team

Small, smart and simply brilliant. Een klein team van seasoned professionals en jong talent met grote ambitie: maximale impact maken. In alles wat we doen houden we vast aan onze kernwaarden: hoge kwaliteit, no nonsense, én: we get things done! Dat is de reden waarom klanten met ons willen werken. Lean aanpak, slimme oplossingen, maximale impact.

Tommy van Schie

Tommy van Schie
Cloud Engineer

Jasper van Buul

Jasper van Buul
Afstudeerder TU/e

Jurriaan Souer
CPO 

Dr. Jurriaan speelt al ruim 20 jaar in softwareland. Met enige jaren ervaring in Silicon Valley heeft hij de Lean Startup eigen gemaakt en heeft altijd wel een anekdote paraat. Product Management is the name of his game, en ‘Lean’ is zijn pace — het resultaat van zijn tijd in the valley. Binnen Shintō Labs zet Jurriaan zijn Lean-aanpak in om de rol van Chrief Product Officer vorm te geven en klantvraag te vertalen naar product. Vraag hem naar koken om een vlammend betoog over ‘sous vide’ of ‘moleculair koken’ te horen. Verder loopt Jurriaan graag hard, is hij vaak in een arthouse filmtheater te vinden en speelt hij in de vrije uren met Logic Pro.

Martijn Heijstek

Martijn Heijstek
Data Scientist

Martijn is de afgestudeerd Data Scientist aan de UvA met een een passie voor interdisciplinair onderzoek en crime science. Klinkt als: Shintō Labs! Met een achtergrond in kunstmatige intelligentie houdt Martijn zich met name bezig met het ontwikkelen van complexe modellen en algoritmes. Als hobby doet hij onderzoek aan het NSCR. Daarnaast heeft Martijn een voorliefde voor natuur en sporten, in zijn vrije tijd vaak aan het windsurfen mountainbiken, roeien of wielrennen

Bart Rossieau
CEO

Bart heeft ruim 25 jaar ervaring in de software industrie in meerdere directie en management rollen. Bart houdt van vernieuwing en dynamiek. En om in technologie gedreven omgevingen altijd, soms tot vervelens toe, het belang van klanten centraal te stellen. Bij Shintō Labs is verantwoordelijk voor de overall strategie en zet zijn netwerk in om verbindingen te leggen met de markt. Vraag hem naar zijn helden en hoor namen als Miles Davis en Prince. En als hij later groot is, wil hij drummer worden.

Theo van Elsberg

Theo van Elsberg 
Cloud DevOps

Theo is z’n omgeving altijd al een stap voor: hij ontwikkelde al aan het internet voordat we wisten dat het bestond, masterde CD-ROM’s bij Philips terwijl menigeen nog met floppy’s in de weer was, en werkte ruim voor Google aan full text retrieval. Inmiddels heeft Theo zijn oog laten vallen op SpaceX en probeert misschien wel eerder een vlag op Mars te plaatsen. In de tussentijd zet hij al zijn opgebouwde data engineering kennis op om in het product engineering team mee te bouwen aan het Shintō Labs Analytics Platform. In de avond uren knutselt Theo rustig verder en is geen koffieautomaat veilig.

Wesley Brants
Data Scientist & Ph.D. Student

Wesley Brants is afgestudeerd Data Scientist aan de TU/e. Wesley is de koning van de netwerken en zingt met het grootste gemak Neo4J en het vernieuwde G-Core. Met abonnementen op alle streaming-services en abonnementen op verschillende cinema’s is Wesley bovendien op de hoogte wat allemaal hot is. Wesley combineert zijn rol als Data Scientist met plannen om een Ph.D. titel te behalen in – jawel – netwerkanalyses!

Hall of fame

Oud collega’s die op dit moment niet meer actief zijn bij Shintō Labs maar wel hun steen hebben bijgedragen aan het Shintō Labs van vandaag de dag. Onze dank gaat uit naar:

Remko Duursma

Aron van Lith

Aron van Lith

Bart Thijssen

Bodi Fok

Celine Senden

Dave Emons

Eric van Esch

Kees Rusman

Luuk Dijkhuizen

Merel Pennekamp

Mignon Wuestman

Paul Kaspers

Sjoerd van Dijk