Shintō Labs Team

Small, smart and simply brilliant. Een klein team van seasoned professionals en jong talent met grote ambitie: maximale impact maken. In alles wat we doen houden we vast aan onze kernwaarden: hoge kwaliteit, no nonsense, én: we get things done! Dat is de reden waarom klanten met ons willen werken. Lean aanpak, slimme oplossingen, maximale impact.

Tommy van Schie

Tommy van Schie
Cloud Engineer

Herman Sontrop
Front-end Engineer

Herman is onze senior front end rockstar. Met een PhD op zak, en een bak R en JS ervaring heeft hij de nodige vlieguren gemaakt op het gebied data science, software engineering en in het bijzonder front-end engineering. Hij heeft zo’n staat van dienst dat zelfs Rstudio Posit hem meermaals uitgenodigd heeft om een presentatie te geven over hoe spiffy en shiny applicaties kunnen zijn. Bij Shintō Labs geeft hij onze nieuwe applicaties smoel met vue en ‘savonds rockt hij verder op z’n Gibson en zet hij z’n Marshall up to eleven.

Martijn Heijstek

Martijn Heijstek
Data Scientist

Martijn is de afgestudeerd Data Scientist aan de UvA met een een passie voor interdisciplinair onderzoek en crime science. Klinkt als: Shintō Labs! Met een achtergrond in kunstmatige intelligentie houdt Martijn zich met name bezig met het ontwikkelen van complexe modellen en algoritmes. Als hobby doet hij onderzoek aan het NSCR. Daarnaast heeft Martijn een voorliefde voor natuur en sporten, in zijn vrije tijd vaak aan het windsurfen mountainbiken, roeien of wielrennen

Aron Hemmes
DevOps Engineer

Aron vormt samen met Tommy als DevOps Engineer het fundament van ons platform. Aron heeft zijn bachelor behaald bij Fontys ICT en is daarna bij ons aan de slag gegaan. Aron heeft ervaring op gedaan met het bouwen van zowel frontends als backends en het gebruik van AI in een door hem gebouwde chatbot. Aron heeft ook in zijn vrije tijd een brede interesse en is graag artistiek actief met muziek.

Wesley Brants
Data Scientist

Wesley Brants is afgestudeerd Data Scientist aan de TU/e. Wesley is de koning van de netwerken en zingt met het grootste gemak Neo4J en het vernieuwde G-Core. Met abonnementen op alle streaming-services en abonnementen op verschillende cinema’s is Wesley bovendien op de hoogte wat allemaal hot is. Naast de data science heeft Wesley een voorliefde voor food photography en bordspellen. Ook heeft Wesley alle game consoles onder z’n TV staan.


Intern


Intern

Wojtek is een van de stagiars die namens Fontys Pulsed komen werken aan een project naar digitoegankelijkheid voor hun master in Digital Technology Engineering. Deze globetrotter heeft al in onder andere Polen en Denemarken gestudeerd voor hij naar Nederland is gekomen en zal hier vooral het technische gedeelte van het project op zich nemen. Als Wojtek kookt kun je altijd iets nieuws en vaak nieuwe smaken verwachten. Maar hij vindt het ook heerlijk om buiten de deur een hapje en een drankje te pakken, vooral als de zon schijnt.

Jurriaan Souer
Chief Products

Dr. Jurriaan speelt al ruim 20 jaar in softwareland. Met enige jaren ervaring in Silicon Valley heeft hij de Lean Startup eigen gemaakt en heeft altijd wel een anekdote paraat. Product Management is the name of his game, en ‘Lean’ is zijn pace — het resultaat van zijn tijd in the valley. Binnen Shintō Labs zet Jurriaan zijn Lean-aanpak in om de rol van Chrief Product Officer vorm te geven en klantvraag te vertalen naar product. Vraag hem naar koken om een vlammend betoog over ‘sous vide’ of ‘moleculair koken’ te horen. Verder loopt Jurriaan graag hard, is hij vaak in een arthouse filmtheater te vinden en speelt hij in de vrije uren met Logic Pro.

Bart Rossieau
Chief

Bart heeft ruim 25 jaar ervaring in de software industrie in meerdere directie en management rollen. Bart houdt van vernieuwing en dynamiek. En om in technologie gedreven omgevingen altijd, soms tot vervelens toe, het belang van klanten centraal te stellen. Bij Shintō Labs is verantwoordelijk voor de overall strategie en zet zijn netwerk in om verbindingen te leggen met de markt. Vraag hem naar zijn helden en hoor namen als Miles Davis en Prince. En als hij later groot is, wil hij drummer worden.

Hall of fame

Oud collega’s die op dit moment niet meer actief zijn bij Shintō Labs maar wel hun steen hebben bijgedragen aan het Shintō Labs van vandaag de dag. Onze dank gaat uit naar:

Theo van Elsberg

Theo van Elsberg

Remko Duursma

Mignon Wuestman

Kees Rusman

Luuk Dijkhuizen

Eric van Esch

Paul Kaspers

Bodi Fok

Aron van Lith

Aron van Lith

Bart Thijssen

Celine Senden

Dave Emons

Merel Pennekamp

Sjoerd van Dijk

Jasper van Buul

Jasper van Buul