Hoe werkt het ?

Het Stratum Analytics Platform is ontworpen om snel en flexibel een grote verscheidenheid aan datagedreven toepassingen te realiseren. Het platform combineert een breed scala aan bestaande technologieën en is aangevuld met zelf ontwikkelde componenten. Het hart van het platform is de Stratum Model Factory, waarin de algoritmes zorgen voor de ‘data magic’. Inclusief (zelflerende) mechanismen om tot steeds scherpere inzichten te komen. Het Stratum Analytics Platform kunnen we zowel vanuit de cloud als ‘on premise’ inzetten. Er zijn mogelijkheden om resultaten zowel met apps als websites en dashboards inzichtelijk te maken of in bestaande systemen te integreren. Alles met als doel om razendsnel werkende datagedreven toepassingen te realiseren.

De Stratum Model Factory is het hart van het Stratum Analytics Platform.  Hier assembleren wij de modellen op basis van zelf ontwikkelde en 3rd party componenten.  Zo’n model is typisch geschikt voor een bepaald toepassingsgebied. Per klant selecteren we via onze gestandaardiseerde aanpak het juiste model en optimaliseren het en stellen het beschikbaar als een zelflerende service op ons platform zodat de klant het in verschillende toepassingen gebruiken kan. Verder is ons platform en onze aanpak zodanig opgezet dat we in staat zijn onze “model assemblage lijnen” continu stapsgewijs te verbeteren.

Microsoft Azure

Begin 2018 hebben ons platform naar Microsoft Azure gemigreerd. Microsoft Azure biedt heel veel voordelen op het gebied van security en scalability maar biedt ook een breed scala aan analytics technologie dat we snel kunnen implementeren in ons platform. Een van deze componenten is Azure Cognitive Services die we onder andere gebruiken voor text en image analytics.

Stratum

Sinds begin 2018 heeft het Shintō Analytics Platform de naam ‘Stratum’ gekregen. Naast de duidelijke link naar onze hometown refereert het ook naar een laag in de aarde die gevormd kan zijn door vulkanische activiteit. Daarnaast wordt het begrip stratum (of strata) ook gebruikt in de statistiek doelend op een homogeen deel van een populatie met vergelijkbare kenmerken als de gehele populatie.