Milieu Navigator versie 2.0 beschikbaar

Begin dit jaar is de geheel vernieuwde Milieu Navigator versie 2.0 beschikbaar gekomen. De Milieu Navigator wordt door de gemeente Eindhoven en enkele omgevingsdiensten gebruikt om zicht te krijgen op risicovolle bedrijven als het gaat om de Wet Milieubeheer.

Ondersteuning van analisten

De Milieu Navigator is bedoeld om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in mogelijke milieu-risico’s van bedrijven. De toepassing ondersteunt de analist in het bepalen welke bedrijven nader gecontroleerd dienen te worden. Dit gebeurt onder andere door middel van filters waarna deze ondernemingen als ‘irrelevant’ kunnen worden verklaard of kunnen worden ingepland voor een controle. Daarnaast zijn er overzichtsstatistieken om de status van de bedrijven in de gemeente of regio eenvoudig weer te geven.

Startscherm Milieu Navigator 2.0

What’s new

Ten opzichte van de vorige versie van de Milieu Navigator is er vooral veel ‘onder de motorkap’ veranderd. Dit zorgt voor een verbetering van de performance en daarmee ook een betere gebruikerservaring. Tevens zorgt deze optimalisatie ervoor dat er eenvoudiger opties zoals lenzen en filters kunnen worden toegevoegd en er makkelijker updates kunnen worden toegepast. Daarnaast zijn er extra filters toegevoegd waardoor analisten flexibeler selecties kunnen maken en zijn er meer statistieken beschikbaar. Tot slot is de startpagina gewijzigd met daarin een overzicht van activiteiten en management informatie over de status van bedrijven.

Boek een demo van de Milieu Navigator 2.0

Wil je de nieuwe versie van de Milieu Navigator live zien? Vraag dan een online demo aan via deze link!

Relevante links

Webinars

In de pers

Whitepaper

Blogs

Testimonials

Masterclasses