A special gift

Je krijgt waarschijnlijk veel berichten met mooie wensen zo tegen het einde van het jaar. Een misschien krijg je zelfs een doos wijn op kantoor bezorgd.

Ook wij willen jullie bedanken voor jullie aandacht, steun en samenwerking. Voor de mooie Design Sprints die we hebben mogen doen en datagedreven applicaties die we met jullie hebben mogen ontwikkelen.

Maar…

Wij sturen je geen wijn of lekkere dingen.

Wij zullen dat geld besteden aan een donatie aan het Alzheimercentrum van het VUmc in Amsterdam. Waarom dat doel?

Omdat het persoonlijk voor ons is.

De foto hierboven is van Jetske. Jetske is de geliefde van onze co-founder Jurriaan. Misschien dat je haar in 2017 bij Jeroen Pauw moedig haar bijzondere verhaal hebt horen vertellen. Of heb je in 2019 de documentaire Jetske’s race – op weg naar de Alzheimerpil op NPO 1 gezien.

Wij zijn en waren ervan onder de indruk.

In 2020 heeft Jetske haar boek ‘Eeuwige lente’ gepubliceerd. En momenteel bestudeert ze als onderzoeker / promovenda bij het Alzheimercentrum Amsterdam ethische aspecten in vroege stadia van dementie.

Daarnaast is ze presentator van de podcast HersenHelden, waarin ze mensen interviewt die zich op een bijzondere wijze inzetten voor beter zorg en onderzoek. Sinds 2021 is ze lid van de Raad van Advies van de Nationale Dementiestrategie van het ministerie van VWS.

We willen Jetske steunen in haar missie om niet stil te blijven zitten maar iets te doen.

Doet u met ons mee?

Mooie feestdagen met jullie geliefden!

Het Shintō Labs team,

P.s. volg Jetske via haar blog!

Klik hier om ook te doneren!

Foto credits: Anouk de Kleermaeker van Studio 309.nl