Fontys symposium ICT in Practice 2019: Demystifying AI

Artificial Intelligence (AI) of kunstmatige intelligentie is een dominante factor geworden in veel van de innovaties van de afgelopen tijd. Denk daarbij aan contextbewuste chatbots, spraakassistenten, zelfrijdende voertuigen, auto-diagnose en behandelingssystemen voor verschillende ziekten, en nog veel meer. AI stuurt de digitale transformatie door producten en services op de markt te brengen die zinvolle waarde creëren voor klanten.

Medewerkers, studenten en Partners in Education

Tijdens de 2e editie van ICT In Practice op 21 maart 2019 wordt u op de hoogte gehouden van de toepassingen van AI zoals geïmplementeerd door de medewerkers, studenten en Partners in Education van Fontys Hogescholen. Je leert hoe je AI kunt opnemen in echte projecten met behulp van de nieuwste tools en algoritmen, en hoe u waarde kunt toevoegen aan uw organisatie met AI.

Lezing Jurriaan Souer 

Op het symposium zullen diverse lezingen gehouden worden over dit onderwerp. Jurriaan Souer van Shintō Labs zal in zijn lezing ‘A practical approach tot turn data into valuable solutions using principles of data science and design thinking’ onze ervaringen delen hoe je data om kan zetten naar waardevolle toepassingen voor je organisatie.

Locatie: Natlab op Strijp-S

Het symposium vindt plaats op donderdag 21 maart in wat ooit het hart was van fundamenteel onderzoek en innovatie bij Philips: het Natlab. Meer informatie over het symposium en het programma vindt u op de symposiumwebsite.