Wie is Shintō Labs?

Small enough to care, big enough to get the job done

Shintō Labs is een kleinschalige software boutique die voor lokale, centrale en internationale overheden data analytics oplossingen biedt om datagedreven te werken. We zijn klein genoeg voor persoonlijk contact en groot genoeg om top resultaten te kunnen leveren. Ons team is flexibel en we werken alleen met de beste professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in binnen- en buitenland aangevuld met jonge toptalenten.

We want to have an impact and make the world a better place

Ons werk begint daar waar bestaande praktijken, adviezen en oplossingen niet meer voldoen. Samen werken we met onze klanten aan de meest complexe en soms gevoelige vraagstukken waarbij ons softwareplatform, data analytics en een menselijke kant de gemeenschappelijke ingrediënten zijn. Wij leveren onze data analytics oplossingen aan overheidsorganisaties omdat wij geloven dat datagedreven innovatie bij overheden resulteert in een betere, veiligere, schonere, en gezondere wereld.

We share our knowledge and protect people’s privacy

De kennis die wij opdoen geven we terug in de vorm van publicaties en presentaties, waarbij we dezelfde integriteit met betrekking tot privacy, gevoeligheden en geheimhouding hanteren als in onze projecten en oplossingen. Wij geloven er in dat het delen van kennis en ervaring met de rest van de wereld ons helpt om beter te presteren.

Wij zijn flexibel, agile en lean.