Waarom Shintō Labs?

Time for something special

Ben jij een zeer ervaren professional? Een kampioen op het gebied van data science of software engineering? Voel je je in je huidige job bij een groot bedrijf beperkt om je talenten in te zetten of te ontwikkelen? Ben je als ZZP-er ook maar alleen en mis je het om met gelijkgestemden tot teamprestaties te komen? Om te bouwen aan een bedrijf waarbij iedereen persoonlijk betrokken is. Een bedrijf dat het anders wil doen!

Ben jij een jong toptalent? Was je op de universiteit een uitblinker? Ben je bij een groot bedrijf begonnen maar blijken alle mooie verhalen toch tegen te vallen? Wil jij aan de gaafste projecten werken en sparren met toppers uit jouw vakgebied? En in alle ruimte jezelf ontwikkelen en aan het begin staan van iets groots? Gericht op maatschappelijke impact in plaats van alleen maar geld verdienen? Dan is Shintō Labs voor jou de volgende stap!

A unique software boutique

Wij zijn een eigenzinnig bedrijf, een kleine winkel met bijzondere softwareproducten. Wij maken die producten met behulp van moderne methoden, technieken en hulpmiddelen. Met professionals die in alle vrijheid, met eigen verantwoordelijkheid, zelfstandig en zelfsturend meedoen aan het bouwen van een groots en innovatief bedrijf.

Met mensen die zichzelf zien als toptalent en artiest op het gebied van data science, software-design en software-engineering. Met mensen die met ons een spectaculaire toekomst willen vormgeven. Wij worden in onze markt en ons specialisme dé kampioen. Bij Shintō Labs zal je je geen moment vervelen. Omdat we vanuit een ‘lean startup’ concept naar onze groei kijken, is er een enorme dynamiek. Dit is dé kans om bij de jongste en meest veelbelovende data analytics startup aan de slag te gaan!