Shintō Labs does #DDW17!

Shintō Labs gaat zich onderdompelen in de Dutch Design Week. U kunt ons op meerdere dagen tegenkomen tijdens dit internationale event van innovatie, technologie en design!

Vrijdag 27 oktober: Social Design Tour met Circle Software

Op vrijdag 27 oktober a.s. bezoeken we de Dutch Design Week in Eindhoven. Shintō Labs heeft in samenwerking met Circle Software een speciale social design tour ontwikkeld. Topdesigner Marijn van der Poll is onze tourguide. Meer over Marijn, het programma  op onze website.

Donderdag 26 oktober: VNG/Initiate Design meets local government

Eerder dit jaar heeft Initiate (het innovatieprogramma van de VNG) het startsein gegeven voor ‘What if Lab: local government meets design’, een project waarbij ontwerpers gekoppeld worden aan een maatschappelijk vraagstuk uit de praktijk van de gemeente. Shintō Labs  is als lid van het Innovatiekabinet en expert betrokken geweest en zal bij het speciaal event aanwezig zijn waarin de winnende ontwerpen worde getoond. Check de DDW website voor meer info!

Woensdag 25 oktober: Smart Cities Manifesto Meetup

De Smart Cities Manifesto Meetup heeft als subtitel: From Tech State to Happy State. Experts van steden als Barcelona, Aarhus,  Bristol, Parijs, Lissabon en Eindhoven gaan in gesprek hoe tech minder leidend kunnen laten zijn en het geluk van inwoners als uitgangspunt moeten nemen voor de bouw van de slimme stad. Shintō Labs is aanwezig om te leren en mee te denken over dit vraagstuk. Check deze website voor inschrijving en meer info!