Brand resources

Een bekend probleem: “heb jij voor mij het logo van …?” en wij zoeken onszelf ook vaak suf. Ook de vraag wat de juiste kleurcodes en lettertypes zijn. Tegelijkertijd zijn wij hartstikke trots op ons logo en ons merk en worden soms erg verdrietig van die lage resolutie plaatjes die wij zien terwijl wij prachtige exemplaren beschikbaar hebben. Dus, wij willen het daarom zo makkelijk mogelijk maken om onze logo’s te downloaden, alles op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben: neem gerust contact op.

Alle branding bestanden

Wil je alle logo’s, kleuren, en foto’s van founders hebben in één bestand, die vind je hier. Verderop staan de afzonderlijke bestanden.

Logo

Shintō Labs Logo bestaat uit het icoon van de vulkaan uitbarsting aangevuld met de naam van de organisatie Shintō Labs. Voor vierkante afbeeldingen mag de naam Shintō Labs achterwege blijven.

Shintō Labs Logo, Full Color

Shintō Labs Logo Vierkant, Full Color

Social Media & Profile Pics

Het Shintō Labs logo als afbeelding voor profiel foto’s of voor op social media bestaat uit de afbeelding van de vulkaan, zonder de naam Shintō Labs. Hiernaast vind je de afbeeldingen ter download.

Naam

Shintō Labs refereert aan Nishinoshima Shintō en is op geen enkele manier een verwijzing naar de Shinto religie. Shintō betekent ‘nieuw eiland’ in het Japans en komt voort uit een vulkanische eruptie op 20 november 2013.

Door de eruptie ontstond een nieuw eilandje dat snel groeide en in april 2014 onder oorverdovend kabaal ‘botste’ en aansluiting vond bij het moedereiland Nishinoshima.

Shintō Labs staat voor een manier van denken waarbij snelle innovatie buiten de bestaande organisatie plaatsvind, maar uiteindelijk een onderdeel wordt van de nieuwe organisatie. Vraag ons gerust naar het hele verhaal van Shintō Labs.

Shintō Labs

Shintō Labs schrijf je met een horizontale streep op de o. Je spreekt de ‘o’ in Shintō Labs uit als een korte o, zoals in ’top!’.

Lettertype & Kleurcodes

Het Shintō Labs logo bevat 2 kleuren en het Ubuntu lettertype om de naam Shintō Labs voluit te schrijven. Hiernaast vind je de specifieke kleurcodes:

LetterypteShintō Labs RoodShintō Labs Dark Gray
  • Ubuntu
  • CMYK %: 0,74,92,9
  • RGB %: 91,24,7
  • RGB 255: 232,61,18
  • HEX: #E83D12
  • CMYK %: 0,0,0,80
  • RGB %: 20, 20, 20
  • RGB 255: 50, 50, 50
  • HEX: #323232

Bart Rossieau

Jurriaan Souer

Founders

Bart en Jurriaan. De Founders. Ze vertellen wel eens wat op een podium, of schrijven een publicatie. Korte Bio’s staan op de Team pagina, high res foto’s staan hiernaast. Meer vragen, neem vooral contact op.