Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Executive Education: Gastcollege VU – “Van E-Government tot Smart Governance”

2 september 2020 @ 09:00 - 17:00

Executive Education: Gastcollege VU – “Van E-Government tot Smart Governance”

Bij veel publieke organisaties bestaat het vertrouwen dat slim omgaan met data leidt tot betere resultaten voor burgers en de samenleving, zoals schonere straten, veiliger buurten, betere voorzieningen, etc. Maar hoe kom je dan tot daadwerkelijk betere resultaten op basis van data? Wat vraagt dit van jou en jouw organisatie?

De School of Business and Economics van de VU heeft om die reden een Executive Education ontworpen om kennis over datagestuurd werken in de overheid te doceren. In deze leergang ‘Datagedreven Sturing in de Publieke Sector‘ maken bevlogen hoogleraren en experts uit de praktijk de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar concrete handvatten voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Er is daarbij veel ruimte om kennis en ervaring uit de eigen praktijk te delen en van elkaar te leren.

Dr. Jurriaan Souer is een van de docenten die het hoofdstuk successen boeken doceert en aan de hand van o.a. de Design Sprint gaat toelichten hoe je datagedreven sturing in de praktijk vormgeeft.

Meer informatie op de site van de VU.

Inschrijven

De leergang is geschikt voor programmamanagers, projectleiders, adviseurs en leidinggevenden die de verandering van datagestuurd werken vorm en richting willen geven binnen hun eigen organisatie.

Inschrijfformulier