Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

november 2017

Smart City Expo World Congress

14 november 2017 - 16 november 2017
Fira Barcelona, Avinguda Joan Carles I, 58
Barcelona, 08908 Spanje
+ Google Maps

Shintō Labs goes Barcelona! Samen met een delegatie van bedrijven uit de Brainport regio zullen wij ons presenteren op het Holland Paviljoen tijdens het Smart City Expo World Congress. 

De Smart City Expo Barcelona is één van de toonaangevende vakbeurzen op gebied van innovatie en technologie in de stad en mikt op +17000 bezoekers, +600 exposanten uit meer dan 126 landen, en de aanwezigheid van +650 steden.

Meer weten »

januari 2018

Mini-symposium Digitaal Stelsel Omgevingswet

30 januari 2018 @ 09:30 - 12:30
Utrecht Utrecht, Nederland + Google Maps
Gratis

Of u “op kop loopt” of de “kat nog uit de boom kijkt”, er is stilaan een sterke urgentie om uw plan van aanpak voor de invoering van de Omgevingswet, en specifiek de rol van informatietechnologie hierbij, te realiseren! Berenschot, M&I partners, Circle Software en Shintō Labs hebben hun krachten gebundeld en heten u van harte welkom op het “Informatievoorziening Digitaal Stelsel Omgevingswet”. Als bezoeker garanderen wij u praktische handvaten, een (inter)actief programmawaarin wij de complexiteit van de Omgevingswet en vooral de rol van informatietechnologie hierbij reduceren tot…

Meer weten »

maart 2018

Webinar ‘Opsporen ondermijning, fraude en uitbuiting met data science’

5 maart 2018 @ 11:00 - 12:00
GoToMeeting

Onlangs hebben we samen met de gemeente Zaanstad een prototype ontwikkeld met als doel om beter en sneller inzicht te krijgen in ondermijning, fraude en uitbuiting. Voor validatie van dit prototype zijn we op zoek naar medewerkers van gemeenten om kennis en ervaringen te delen en om het prototype te toetsen. Hiervoor hebben we onder andere een bericht op LinkedIn gepost en daar zoveel reactie op gehad dat we hebben besloten om een webinar te organiseren.

Meer weten »

Wervingsdagen TU Eindhoven

6 maart 2018 - 7 maart 2018
TU Eindhoven, De Zaale
Eindhoven, 5612 AP Nederland
+ Google Maps

De Wervingsdagen organiseert de grootste carrière-evenementen van de Technische Universiteit Eindhoven. Elk jaar worden de Skill Sessions, Career Expo en de Interviewing Days georganiseerd. De Skill Sessions worden georganiseerd voor studenten om hun vaardigheden te ontwikkelen tijdens gratis workshops. De Career Expo is het grootste carrière-evenement van de universiteit.

Meer weten »

Congres Beyond Data

29 maart 2018
Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322
Eindhoven, 5644 RL
+ Google Maps

Op 29 maart 2018 organiseert de gemeente Eindhoven het internationale congres Beyond Data, Tijdens het Beyond Data komen overheden en stakeholders uit de hele wereld samen om ervaringen en enthousiasme te delen, innovatieve ideeën te genereren en oplossingen te bieden voor praktijksituaties. Koplopers op het gebied van gerealiseerde (open) data projecten uit binnen- en buitenland delen hun ervaringen op het podium. Waaronder Shintō Labs.

Meer weten »

september 2018

Webinar ‘Woningbouw Monitor’

18 september 2018 @ 15:00 - 16:00
GoToMeeting

Recentelijk hebben we samen met de gemeente Eindhoven het prototype van de Woningbouw Monitor omgezet in een werkende oplossing, beschikbaar in de cloud voor alle gemeentes. In dit webinar geven we toelichting op totstandkoming van de Woningbouw Monitor en hoe het gebruikt wordt. Bovenal welk probleem het voor de gemeente Eindhoven oplost.

Meer weten »

Congres Ondermijning & Georganiseerde Criminaliteit

19 september 2018 @ 09:00 - 17:00
De Lik, Utrecht, Wolvenplein 27
Utrecht, 3512 CK Nederland
+ Google Maps

Op 19 september vindt in de Lik in Utrecht de tweede editie van het Congres Ondermijning & Georganiseerde Criminaliteit plaats. Tijdens het congres komen ervaringsdeskundigen en experts werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven samen om kennis en ervaringen uit te wisselen over de aanpak van ondermijning en georganiseerde criminaliteit om zodoende van elkaar te leren. Shintō Labs zal samen met de gemeente Zaanstad haar oplossing voor datagedreven opsporing van ondermijnende criminaliteit presenteren.

Meer weten »

oktober 2018

Webinar ‘Artificial Intelligence (AI) meets Zaakgericht Werken’

30 oktober 2018 @ 15:00 - 16:00
GoToMeeting

Shintō Labs en Circle Software hebben na een Design Sprint een prototype ontwikkeld waarmee documenten automatisch worden geanalyseerd en geclassificeerd in het zaaksysteem Djuma met behulp van text analytics en deep learning. Onder de noemer Djumalytics is dit een eerste stap in een veelvoud aan data analytics toepassingen waarmee we waarde gaan toevoegen aan het zaaksysteem. Tijdens het webinar demonstreren we de toepassing, vertellen we over hoe je het in gebruik kan nemen en gaan we dieper in hoe de achterliggende…

Meer weten »

november 2018

Data Science Meetup ‘Graph Databases and Network Analysis’

6 november 2018 @ 17:00 - 20:00
Shinto Labs, Fellenoord 212
Eindhoven, 5611 ZC Nederland
+ Google Maps

Shintō Labs organiseert op 6 november een Data Science Meetup in Eindhoven met als thema ‘Graph Databases and Network Analysis’. Studenten, onderzoekers, data scientists, collega’s en specialisten uit het gemeentelijk veiligheidsdomein komen bij elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen over dit onderwerp. In onze toepassingen neemt de technologie van graph databases een steeds dominantere plek in. Vooral bij onze oplossingen in het veiligheidsdomein is de vraag naar het inzichtelijk maken van criminele netwerken een steeds dominantere plek in.…

Meer weten »

december 2018

Webinar Monitor Vitale Vakantieparken

11 december 2018 @ 15:00 - 15:45
GoToMeeting

Op dinsdag 11 december a.s. om 15:00 uur organiseren dr. Henk Ferwerda van Bureau Beke en dr. Jurriaan Souer van Shintō Labs een webinar over de Monitor Vitale Vakantieparken. De Monitor Vitale Vakantieparken is ontwikkeld door Bureau Beke en Shintō Labs. Bureau Beke heeft in opdracht van het programma Vitale Vakantieparken onder regie van de provincie Gelderland en 11 Gelderse gemeenten een monitor ontwikkeld om de kwaliteit van vakantieparken inzichtelijk te maken. Shintō Labs heeft deze monitor vertaald naar een datagedreven applicatie. Wil jij weten: welke…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen