SPECIALE SUMMER SCHOOL ACTIE

Zomer is de tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. Het is rustig op het werk en dat geeft u de kans om uw data science skills op te frissen tijdens de Shintō Labs Summer School!

Speciaal aanbod

Volg in de zomermaand augustus een training met maar liefst 30% korting op de normale prijzen. De prijzen komen hiermee op:

  • Training ‘R en RStudio Fundamentals’  EUR. 1.365,- (i.p.v. 1.950,-)
  • Training ‘Prototypen met Shiny’ EUR. 1.085,- (i.p.v. 1.550,-)
  • Training ‘R en RStudio Advanced’ EUR. 1.085,- (i.p.v. 1.550,-)

Overig

  • De trainingen worden gehouden op locatie in Utrecht.
  • Cursisten nemen eigen laptop mee. De opleidingsomgeving incl. alle oefeningen worden door ons verzorgd.
  • Lunch, koffie, thee en frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Prijzen gelden per cursist en zijn exclusief BTW.

Het aanbod geldt alleen voor de volgende trainingen en data:

Wil je graag deelnemen aan de Summer School maar kun je niet op deze data? Neem dan contact met ons op!

Boek nu!

Onze trainers

Dr. Remko Duursma is een zeer ervaren wetenschapper en docent. Hij gebruikt R/Studio als sinds 2001 voor met name zijn wetenschappelijke werk. In zijn vorige rol als Associate Professor aan de Western Sydney University in Australië, heeft hij R/Studio cursussen ontwikkeld. De cursussen waren zeer populair met een gemiddelde waardering van 4.6 (op een schaal van 1-5 en 191 respondenten).

Remko DuursmaData Scientist en Trainer

Drs. Eric van Esch heeft zijn master Econometrie behaald aan de Tilburg University. Eric heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied van data science en software engineering. Samen met Jurriaan Souer is hij mede-bedenker van de Shintō Design Sprint en heeft hij al meer dan 20 datagedreven prototypes ontwikkeld met R, RStudio en Shiny.

Eric van EschData Scientist en Trainer

Dr. Jurriaan Souer heeft zijn master Informatica afgerond aan de Universiteit van Utrecht en is daarna gepromoveerd in de Informatiekunde. Jurriaan heeft bij Shintō Labs de rol van Product Strategist en is daarvoor een paar jaar actief geweest in Silicon Valley. Jurriaan is de mede-bedenker van de Design Sprint van Shintō Labs en heeft deze methode al meer dan 20 keer succesvol toegepast bij overheden in de rol van Sprint Master.

Jurriaan SouerSprint Master en Trainer

Wat anderen zeggen

De Design Sprint is een prachtig middel om te starten met datagestuurd werken! Van maatschappelijk vraagstuk naar een oplossing in 5 dagen!

Tom PotsGemeente Zaanstad

Design Sprinten helpt om samen van idee naar concrete toepassing te gaan. Het brengt mensen bij elkaar en zorgt voor positieve energie!

Gaby RastersGemeente Eindhoven

Wil je datagestuurd gaan werken maar weet je niet waar je hoe je moet beginnen? Doe een Design Sprint!

Marcel DuffhuisGemeente Utrecht