Data Science Coach

De Data Science Coach is speciaal bedoeld voor data scientists en data analisten die contact willen met een coach als ze tijdens hun werk tegen problemen of uitdagingen aanlopen.

Waarom de Data Science Coach?

De Data Science Coach is ontstaan vanuit vragen van deelnemers van onze trainingen. En dan met name de trainingen op het gebied van RStudio en Shiny. Het idee is eenvoudig: kan ik contact hebben met de ervaren trainer/coach als ik na het volgen van de training zelf bezig ben met RStudio of Shiny maar tegen problemen of vragen aanloop?

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken van onze coaches neem je een Strippenkaart af. Met de Strippenkaart kan je kiezen hoeveel ‘strippen’ of coachingsuren je af wil nemen. Vervolgens krijg je de contactgegevens van onze coach en bepaal je in onderling overleg hoe je met elkaar communiceert. Simpel dus!

Wat moet ik nog meer weten?

De Strippenkaart kan niet ingezet worden voor complete trainingen (in teamverband). Ze zijn bedoeld voor 1-op-1 ondersteuning en als individuele ondersteuning en verdieping op onze trainingen.

Trainingen

Wil je niet alleen coaching maar ook een training volgen? Check dan ook:

Stuur mij meer informatie!

Vraag een Data Science Coach Strippenkaart aan via onderstaand formulier:


Onze coaches

Dr. Remko Duursma is een zeer ervaren wetenschapper en docent. Hij gebruikt R/Studio als sinds 2001 voor met name zijn wetenschappelijke werk. In zijn vorige rol als Associate Professor aan de Western Sydney University in Australië, heeft hij R/Studio cursussen ontwikkeld. De cursussen waren zeer populair met een gemiddelde waardering van 4.6 (op een schaal van 1-5 en 191 respondenten).

Wat anderen zeggen

Binnen de Borg werken we aan een project over de inzetbaarheid van biosensoren binnen de forensische psychiatrie. Voor dit project wilden we een Shiny App ontwikkelen waarmee we zowel de visualisatie als de analyse en rapportage van fysiologische signalen in één dashboard wilden hebben. Hier hadden we zeer specifieke kennis van geavanceerd programmeren in R voor nodig. Shintō Labs bood ons een cursus op maat waarmee we binnen 4 werkdagen een eerste prototype hebben kunnen maken! Je kon aan de trainer merken dat hij wist waar hij mee bezig was, bovendien wist hij complexe materie eenvoudig uit te leggen. We hebben ontzettend veel geleerd in zeer korte tijd!