Shintō Labs Academy

We hebben al meerdere organisaties geholpen om datagedreven te werken. De kracht van onze aanpak is dat we razendsnel, concrete resultaten leveren. Met onze Shintō Design Sprint methode werken we in vijf dagen van idee naar een toetsbaar werkend prototype. Een methode die in de praktijk zijn waarde heeft bewezen. Wil jij leren hoe je dat zelf kan doen? Check dan ons trainingsaanbod!

Na de 4-daagse cursus hebben we zelf een eerste Shiny prototype kunnen maken!

Peter de LooffScientific Researcher (Expertisecentrum De Borg)

Wil je leren hoe je jouw organisatie helpt om concrete stappen te zetten met datagestuurd werken? Ik help je graag!

Jurriaan SouerSprintmaster

De Design Sprint is een prachtig middel om te starten met datagestuurd werken! Van maatschappelijk vraagstuk naar een oplossing in 5 dagen!

Tom PotsGemeente Zaanstad

Wil je leren hoe je in 1 dag mooie prototypes bouwt van datagedreven applicaties? Volg dan onze trainingen!

Eric van EschData Scientist en Trainer

Design Sprinten helpt om samen van idee naar concrete toepassing te gaan. Het brengt mensen bij elkaar en zorgt voor positieve energie!

Gaby RastersGemeente Eindhoven

Wil je als data analist leren hoe je kan groeien van BI naar advanced analytics? Ik help je er graag bij!

Remko DuursmaData Scientist en Trainer

Wil je datagestuurd gaan werken maar weet je niet waar je hoe je moet beginnen? Doe een Design Sprint!

Marcel DuffhuisGemeente Utrecht

Data Science Coach

De Data Science Coach is speciaal bedoeld voor data scientists en data analisten die contact willen met een coach als ze tijdens hun werk tegen problemen of uitdagingen aanlopen.

Onze trainers

Dr. Jurriaan Souer heeft zijn master Informatica afgerond aan de Universiteit van Utrecht en is daarna gepromoveerd in de Informatiekunde. Jurriaan heeft bij Shintō Labs de rol van Product Strategist en is daarvoor een paar jaar actief geweest in Silicon Valley. Jurriaan is de mede-bedenker van de Design Sprint van Shintō Labs en heeft deze methode al meer dan 20 keer succesvol toegepast bij overheden in de rol van Sprintmaster.

Jurriaan SouerSprint Master en Trainer

Dr. Remko Duursma is een zeer ervaren wetenschapper en docent. Hij gebruikt R al sinds 2001, met name voor zijn wetenschappelijke werk. In zijn vorige rol als Associate Professor aan de Western Sydney University in Australië, heeft hij R en RStudio cursussen ontwikkeld, en biedt deze nu aan via Shintō Academy. De cursussen waren zeer populair met een gemiddelde waardering van 4.6 (op een schaal van 1-5 met 191 respondenten).

Remko DuursmaData Scientist en Trainer

Drs. Eric van Esch heeft zijn master Econometrie behaald aan de Tilburg University. Eric heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied van data science en software engineering. Samen met Jurriaan Souer is hij mede-bedenker van de Shintō Design Sprint en heeft hij al meer dan 20 datagedreven prototypes ontwikkeld met R, RStudio en Shiny.

Eric van EschData Scientist en Trainer

Meer weten over de Shintō Design Sprint?

Lees in het whitepaper ‘Van challenge naar datagedreven toepassing’, hoe de Shintō Design Sprint werkt en hoe u effectief datagedreven kan werken!