Shintō Labs Academy

We hebben al meerdere organisaties geholpen om datagedreven te werken. De kracht van onze aanpak is dat we razendsnel, concrete resultaten leveren. Met onze Shintō Design Sprint methode werken we in vijf dagen van idee naar een toetsbaar werkend prototype. Een methode die in de praktijk zijn waarde heeft bewezen. Wil jij leren hoe je dat zelf kan doen? Check dan ons trainingsaanbod!

Na de 4-daagse cursus hebben we zelf een eerste Shiny prototype kunnen maken!

Remko was erg kundig en goed voorbereid en we kregen goede feedback op door onszelf ontwikkelde apps. Ik heb tijdens deze cursus heel veel geleerd over R in het algemeen en over Shiny in het bijzonder. Remko bracht veel praktijkervaring mee en dat werkte voor mij erg inspirerend!

De Design Sprint is een prachtig middel om te starten met datagestuurd werken! Van maatschappelijk vraagstuk naar een oplossing in 5 dagen!

Design Sprinten helpt om samen van idee naar concrete toepassing te gaan. Het brengt mensen bij elkaar en zorgt voor positieve energie!

Wil je als data analist leren hoe je kan groeien van BI naar advanced analytics? Ik help je er graag bij!

Wil je datagestuurd gaan werken maar weet je niet waar je hoe je moet beginnen? Doe een Design Sprint!

Data Science Coach

De Data Science Coach is speciaal bedoeld voor data scientists en data analisten die contact willen met een coach als ze tijdens hun werk tegen problemen of uitdagingen aanlopen.

Onze trainers

Dr. Jurriaan Souer heeft zijn master Informatica afgerond aan de Universiteit van Utrecht en is daarna gepromoveerd in de Informatiekunde. Jurriaan heeft bij Shintō Labs de rol van Product Strategist en is daarvoor een paar jaar actief geweest in Silicon Valley. Jurriaan is de mede-bedenker van de Design Sprint van Shintō Labs en heeft deze methode al meer dan 20 keer succesvol toegepast bij overheden in de rol van Sprintmaster.

Dr. Remko Duursma is een zeer ervaren wetenschapper en docent. Hij gebruikt R al sinds 2001, met name voor zijn wetenschappelijke werk. In zijn vorige rol als Associate Professor aan de Western Sydney University in Australië, heeft hij R en RStudio cursussen ontwikkeld, en biedt deze nu aan via Shintō Academy. De cursussen waren zeer populair met een gemiddelde waardering van 4.6 (op een schaal van 1-5 met 191 respondenten).

Meer weten over de Shintō Design Sprint?

Lees in het whitepaper ‘Van challenge naar datagedreven toepassing’, hoe de Shintō Design Sprint werkt en hoe u effectief datagedreven kan werken!